Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Tiszta udvar, rendes ház.

Mindenütt. Abban a szerencsében lehet részünk, hogy befogadnak, rögvest megölelnek minket ...Miként innen származó, hírüket vivő, hazatérő rokonokat..

 

Amikor megérkezünk, természetes, szeretettel teli hangulat fogad bennünket. A vendéglátás, szívélyesség olyan foka, amit megirigyelhet bármely földi halandó.

 

Kép

 

 

 

2 éve már, hogy nyaranta röpke időre -10 alkotó lélek- birtokba vettük e hely kastélyát, s környékét. Hívogatott számtalan, ecset végire kívánkozó porta, temérdek színes virág, a boglyák rendezett sora, s a növények tarka, réti kavalkádja…. . . Jöttünk, hogy legyünk, s leginkább, hogy szeretve legyünk…. . .

 

 

Talán azért is, hogy megmutassuk a tyukodiaknak, mit is  szerethetnek kicsit merészebben. Mert ez a hely közös, a mienk, s mégis, leginkább az övék, melyet nagyon is van miért szeretni… Mert nem lehet másként… Ez a föld szava… Néha csak talpalatnyi…de Mari néni, Józsi bácsi, Zsiga bácsi zsigerből érzi ezt. Mi meg tartozunk Nekik megköszönni, hogy ennek a gazdagságnak részesei lehetünk ….megtesszük a magunk módján…

 

.